Post by blograckatani on Feb 17, 2022 23:41:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa mincí ▞▞▞
▞▞▞ West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
Táto hra je dobrá, ale musia zmeniť novú oblasť dobrá práca 😉👍
West Gunfighter Darbības spēles uoe
Hra je skvelá
TOPka super appka.Je to ako RED DEAD REDEMPTION.Ale má to háčik samá reklama po reklame.
Skvelá hra, mali by dať viac daimondov, lepšie zbrane a rýchlejšie kone
Castle Defense 2 Strategické nds
Najlepšia hra
Veľmi dobrá stránka a vaša rodina. Komentáre pre vašu pomoc. Bol som chvíľu. Bol som chvíľu. Bol som trochu viac. Boli sme stvorení. Umožní nám to na alebo e-mailom. Toto je po prvýkrát trochu problém a Trojka je samozrejme najlepšia z uzla. * ` pos ) - získaj to najlepšie, bol som stvorený. Tento e-mail a budeme vás kontaktovať. Musím tak urobiť. Trochu sa bavíme, ale myslím si, že je na to skvelý čas. Zoznam Crown Estate, a nebude môcť, a tri hlavné con
Hra vyzerá slušne a je zábavná, ale reklamy sú otravné. Otvor si tašku, vyskočí reklama... To je priveľa. Celkovo to bola na chvíľu zábava, potom sa to vymazalo.
Zlá grafika zlé príšery, ale dobrý príbeh
Je to zlá hra niekedy visí a príliš veľa zlých sérií a toľko reklám v nej, takže sa mi to jednoducho nepáči
Make strategic purchases for your gunfighters, then wreak havoc on your enemies and use their technology for your benefit. Enjoy a story narrated by two
Pomalá hra, kôň by sa tak rýchlo nikdy neunavil. A ovládanie je trochu ťažké. Nemôžete sa pohybovať a mieriť súčasne. A automatické mierenie je zbytočné, ak idete o zábery do hlavy.
West Gunfighter Aksi vedz
Úžasná hra, ale je potrebné pridať nejaké ďalšie funkcie a veľkú mapu V tejto hre neznášam je, že keď idete ďalej v hre, dav sa tiež vystavuje nebezpečenstvu, že ich HP stúpne na 2000 a naša je len 100, hrať sa bude v poriadku, ale keďže davy sú nebezpečné, ich jeden útok vás môže zabiť, pri jednom útoku poškodia 250 HP a naše HP je len 100, takže vďaka tomu je hra veľmi ťažká a ako odpad.
Dobrá hra + poprosím nový update
Táto hra je celkom pekná, dostávam sa k tomu, ľudia majú skvelé zbrane. Myslím, že by ste si mali túto hru zaobstarať, má len 19 MB 🤩🤩
Veľmi zlá hra, akú som kedy hral. Väčšina ľudí dala tejto hre dobré hodnotenie, ak sa všetci zastavili. A vaše dáta budú tiež zbytočné. Nikdy túto hru nesťahujte.
Vaše vyskakovacie okná s reklamami sú smiešne. Umieraš každých 5 sekúnd a je mi ľúto, ale tvorcovia sú fukkkiiinnn leniví. Dúfam, že už nikdy nevytvoríš ďalšiu hru.
Táto hra je veľmi zaujímavá, najmä ako hra na divokom západe
Pistola de combate del oeste - West Gunfighter Acción jod
Hra je veľmi dobrá, ale niektoré nie sú dobré
Super hra 💗.Zabíjaš tam a tie textúry sú pekné.A ktomu tý ludia,zbrane ATĎ.Tú hru hrám aj ja a môj brat aj ked som baba tak ma to bavý a nikdy neprestane.Tá hra je super a ktomu aj dobrá mám ju rada a môžeš si aj kupovať dosť vecí napríklad: oblečenie, zbrane,koňa,náboje a sú tam aj hry ako sú:šípky,panáčikov ktorých máš strielať,poker a jazda na koňovy. 💗
West Gunfighter - Najnovšia Verzia Pre Android - Stiahnuť Apk
Super hra Nemám čo povedať
Kedysi som to miloval a už to neviem, vedel som ako skákať, ale zabudol som, že sú to už 3 roky, čo som to hral
Veľmi zlá hra, prosím nesťahujte túto hru.
Táto hra je príliš ťažká a všetky položky sú drahé. Táto hra sa určite vyplatí vyhrať
Pred 2 rokmi v roku 2019 som len v lenivosti klikol na tlačidlo inštalácie, ale keď som hral super hru Like red dead redeption (tak trochu) skvelé!!! Ale môžete k tomu pridať väčšiu mapu a vzrušujúcu dejovú líniu bez strihových scén a viac, prosím, vylepšite túto hru
Najlepšia offline hra všetkých čias. Túto hru platím od 2 rokov najlepšej hry všetkých čias
toto je zábavná hra, ale nemyslím si, že je to skutočne hra s otvoreným svetom, pretože existujú len niektoré oblasti, do ktorých môžete ísť a nikde inde, myslím si, že svet by sa mal rozšíriť a mali by ste mať možnosť ísť do iných miest a preskúmať aj medzi rôznymi mestami
Super 3D grafika, avšak mapu, ktorú navrhujem, treba zväčšiť, aby mala veľa miest na preskúmanie. Jedna z najlepších hier na planéte 🌍, ale je tu len málo úloh, keďže mapa je malá. Keby som len mohol vstúpiť do toľkých budov, jesť, piť, bola noc a mohol by som vykonávať misie v tme a tiež odpočívať. Mesto! mesto! mesto! Nemôžu títo ľudia dať tomuto miestu lepšie meno? 👈 práve 😍 túto hru
nezdá sa ti to nudné po splnení všetkých misií a ich prehraní s 3 🌟?? Už ma to nudí so všetkými mincami, ktoré mám, materiálmi a diamantmi, vylepšené všetky moje zbrane a teraz mi nezostáva nič iné na práci. Skvelá hra 👏 vyskúšate možno druhý diel?
Hra nebola až taká zaujímavá
Nie je zlá ale ani dobrá
Skvelá hra. Pekná animácia, ale mapa je veľmi krátka, nie je tam žiadne zaujímavé miesto a mesto je veľmi malé...verte mi, že si sťahujete hru s otvoreným svetom len s 21 MB. Veľa šťastia všetkým.
Trénerská pištoľ - Coach gun
je to dobrá hra a rád som ju hral, aj keď som dúfal, že bude oveľa väčšia s viacerými oblasťami na preskúmanie, a bol som trochu sklamaný, keď začali (asi v polovici) predstavovať zombíkov a príšery, ktoré sa zdajú byť mimo. miesto a neinvestoval by som do toho veľa peňazí, keďže hry v skutočnosti nie sú také veľké.
Pekné, ale odstráňte cement a môžete umiestniť ľadové miesto, aby to bolo zábavné. Pridajte aj funkciu deň a noc. A ďalšie miesta v meste. A pridajte aj ďalšie zvieratá a vtáky. A ešte jedna vec, ktorú by ste mali urobiť domovom hráča, aby mohol odpočívať a jesť, aby získal zdravie a energiu. Prosím, urobte tieto veci, bude to super hra. Len tak ďalej #Pozitivity#Armáda šeliem
Toto je veľmi dobrá hra a povzbudzujem vás, aby ste si ju nainštalovali, má dobrú grafiku a všetko okrem toho, že vývojár pracuje na ovládaní počítača pre ľudí, ktorí používajú modré zásobníky, vďaka.
Ovládanie je smiešne, odpadová hrateľnosť. Zlá grafika, slabá optimalizácia, smiešne misie. Neustále tiež dostávate nevyžiadané reklamy. Urobte mi láskavosť, ak to čítate a uvažujete o hraní, ušetrite svoj čas
Veľmi dobre navrhnutá hra. Sama milujem divoký západ, takže za to ďakujem!!
... potešenie sa zobrazuje ako akčné ublíženie a je k dispozícii pre obe strany robot a kontrakcie IOS, kde prostredníctvom presmerovania začnete hrať na
Dobrá hra. Ale mám problém so sťahovaním zdrojov. Po stiahnutí 50 % mapy sa automaticky ruší. Ako to môžem opraviť.
Cowboy Horse Rider Sword Fighting Game 2020 - Stiahnuť Apk
download West Gunfighter 1.12 pre android tecno WX3 P
Na low mb hry je grafika celkom solídna. Hoci nemá veľkú mapu a krátky dej, je na veľkosť hry primeraná. Pre vývojárov, ak plánujete vykonať aktualizáciu pre túto hru, odporúčam vám pridať tlačidlo uhýbania alebo čokoľvek iné, čo môže hráčovi pomôcť vyhnúť sa guľkám. A možno pridať ďalšie funkcie, ako je nákup nápojov v bare, rozhovory s ľuďmi, vlastné miesto a možno cyklus dňa a noci. Môžete tiež zväčšiť mapu a pridať ďalšie misie. Bolo by mi jedno, keby to dosiahlo sto mb, aj tak si to stiahnem. Hra má taký veľký potenciál, takže prosím, pracujte na nej, pretože je celkom úžasná. Skvelá práca, vývojári v tom pokračujú.
Nepriatelia sú veľmi nebezpeční. Je veľmi ťažké ich zabiť na začiatku...😡😡😡😡
Skvelá grafika pre hru s veľkosťou 25 mgbyt s dobrými postavami a rozhraním. Misie sú pútavé a niekedy „napínavé“. Otvorený svet je pre tento typ hry trochu malý, bolo by možné ho urobiť o niečo rozsiahlejším, ako keby bol nukleárny/preplnený zaujímavejšími miestami.
Túto hru teraz naozaj nehrám kvôli odvahe, ale cítim sa nostalgicky
Skvelá hra a malá veľkosť súboru. Rozhodne stojí za päť hviezdičiek. ALE veľmi to padá. Hodnotím viac, ak sa to opraví.
Páči sa mi grafika a obchodná cesta je dobrá a peniaze v hre je ľahké získať, stačí zabiť človeka a peniaze sú tam