Post by handsubdacarpa on Mar 1, 2022 4:54:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join \u0026 Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood paljud kõik ▞▞▞
▞▞▞ Join \u0026 Strike 2022 version ▞▞▞
Kes võitis nii lihtsalt, aga mis see on, teete 2. taseme nii raskeks, jah, teate tõelist jooksu
Väga väga väärt mäng Nii palju reklaame igal tasemel 😏😏
Join & Strike Action hhor
Väga lõbus mäng, kuid mängus kuhugi jõudmiseks peate vaatama 1000 reklaami
Ostsin maikuus reklaamideta paketi ja pärast hiljutisi uuendusi on rakendused taas täies jõus. reklaame nii palju, et sellest mängust on saanud abivahendid
Nii sujuv ja lihtne, aga ka lõbus mängida. Armastasin seda
Parim aeg tapja gane kunagi peaaegu MITTE reklaame Ma mõtlen mitte ühtegi ja see on lõbus, ei tasu võita, pole tõesti grindy, see on lihtsalt hea ja lõbus mäng
See mäng on fantastiline ja eepiline tase, mis mulle meeldib, proovige seda ägedamaks muuta
Nüüd on nii palju reklaame, et mängus saavad need teile näitamiseks otsa ja kurdetakse, et "reklaame pole saadaval"
Mäng ei tööta pärast värskendamist ja kui ma selle desinstallin, kaob kogu mu jõud, nii et mida ma saan nüüd teha või kuidas seda probleemi lahendada
Liiga palju reklaame ja nendega tegelemine pole kaugeltki piisavalt meelelahutuslik.
Kõik reklaamid on valed ja see ainult tõestab seda. Valereklaamid on ebaseaduslikud. Ma ei saa aru, kuidas sa neist pääsed. Igatahes on sellel mängul nii palju reklaame, isegi kui nende reklaam ütleb vastupidist. Loodan, et neil, kes selliseid reklaame loovad, on tõesti halb päev.
*Väga hea mäng, see on tulistamismäng ja väga lõbus😸*
See on fantastiline mäng ja selle mängimine on märkimisväärne kogemus. Mängige seda, mehed, ma armastan seda mängu täiesti imeline, sest ma olen siin, ja ma teen seda arvustust praegu kell 3:05, mängides seda mängu lakkamatult, laadige see mäng alla ja kui juba alla laaditud mängi seda ma ei saa lõpetada uuendamist ja mängimist. Olen tasemel 576 ja ma armastan seda mängu, see on nii lõbus kuulake selle mängu 2. kommentaari mängige seda mängu ja te ei kahetse seda
Mulle meeldib mäng isiklikult, kuid kahjuks on teie poolt tasuta kasutaja postitatud lisamine tõesti tüütu, ma usun, et kõik kasutajad ei saa maksta, see võib olla põhjus, miks ma mängu desinstallin, kuid vastav meeskond peab seda kontrollima.
Väga sõltuvust tekitav mäng, minu ainus probleem on see, et ma mängisin HV-ga 680-ni, kuid ma ei saa kunagi oma rüüst ühelegi nõuda, kui proovin saada tagasisidet, pole videot saadaval
Ok, mulle meeldib see mäng, sest seal pole palju reklaame nagu 1 iga 5 päris pika taseme kohta. Ettevõtted nagu voodoo peavad õppima, kuidas teha mänge ilma nii paljude reklaamideta, tänan, et selle mängu tegite, aga üks asi ei pane reklaamid seal ütlema reklaame pole, lihtsalt öeldakse, et reklaame on väga vähe või võite lisada 30 päevaks igapäevase mänguseeria ja reklaamid on kadunud
Võltsreklaam. Mängu reklaam ütleb, et sellel pole lisasid. Ja siis avate mängu ja näete esimesel tasemel 3 ada. Teatatud.
Cooooool
See mäng on tõesti igal võimalikul viisil täielik. Aitäh. See on eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelise!!!!!!!!!!!!!
Värskendus: probleem "video pole saadaval" saadetakse parandamiseks. See mäng on hea ajaraiskaja! ORIGINAALÜLEVAADE: oleks korralik mäng, kui see lõpetaks ütlemise "Videot pole saadaval" peaaegu iga kord, kui proovin taseme läbimise eest tasu saada. Ja ma olen ka Internetis.
Mäng on tõesti armas, mulle meeldivad enamus märulimänge. mäng liitu ja streik on üks minu lemmikuid. Ma võin seda mängida ja edasi ja kaevu peal, saad aru lol!!
Lõbus mäng. Mulle meeldib snaipripüss. Kas meil võib olla eesmärke? Või teed lahku?
Potentsiaaliga mäng on liiga halb, et arendajad otsivad lihtsalt raha. Reklaamid sõna otseses mõttes kõikjal. Te ei saa nõuda etapipreemiaid ilma reklaamideta, reklaamid mängu keskel, reklaamid pärast etappi, ilma reklaame vaatamata ei saa piisavalt kulda, et oma meeskonda täiendada. Võite arvata, et ma liialdan, aga nii see tegelikult on.
Paljud reklaamid etapi ajal hävitavad mängu
Mängige lihtsalt ilma Internetita, et oleks lõbusam Internetiga mängida Ohh, nii palju reklaame just Internetist
Mis veidrik, seal on liiga palju reklaame, mida ma isegi ei suuda õigesti esitada
Palun säilitage oma lisad, sest laste sõnul oli teie app.game'is kuvatud üle 18 lisamise.
See on päris hea.
Lily’s Garden Atjautības spēles sltj
Mäng on hea, kuid sellel on palju LISAMISEID... Kui lisamine 5 sekundit võib olla vastuvõetav, kuid lisamine on 30+sek.. see muudab kogemuse kõige hullemaks...
Join & Strike Action ssf
Join & Strike অ্যাকশন nel
Join & Strike Veiksmas qkqr
Liiga palju reklaame. Kõige hullemad on reklaamid, mis tulevad valikuvabalt ja ei anna mingit tasu
Pole paha!
LIIGA PALJU LISADA