Post by nodegerare on Mar 7, 2022 16:50:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Highway Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Highway Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ výdrž cheat code glitch ▞▞▞
▞▞▞ CarX Highway Racing 2022 version ▞▞▞
Grafika je skvělá, ale když závodíte s auty duchů, je nepříjemné, když nestíháte, když projíždějí přímo mezi ostatními auty na dálnici a vy nemůžete. A také akce s kamerou v autě je zatraceně frustrující. Málokdy dostanete 4. místo. Dejte si pozor na policejní auto, vyjede vás ze silnice a do strážní koleje nebo jiných aut na dálnici. Všechno a všechno je to skvělý zážitek. Aktualizace: Každé auto, které si koupím, stále selhává. Tuto hru nemůžete porazit. Ale je zábavné to zkoušet!!!
Není to vůbec špatný
Skvělá láska ke hře, která trochu připomíná sérii NFS, ale je náročnější a má více ocenění a odemkne hru poprvé
Po aktualizaci se mi u flatboy 100 malých hvězd a peníze za to v háji, fakt super
Trochu pomalé tempo a ne to, co jsem od hry očekával, ale nebylo to tak nudné, jak jsem si myslel, ale přesto to chce více práce
WTH je to v RUSKU! Název, popis a úvodní obrazovky jsou všechny v angličtině. Ale když spustíte hru Slovanská abeceda. Ffs, vážně?
plyn se rychle doplňuje a ceny vozů jsou zvládnutelné. jediná věc je, že mezi cenami druhé úrovně a třetí úrovně je velký rozdíl
Poslední 3 nákupy nikdy neproběhly... WTH ... nejlepší grafika, jakou jsem zatím tuto... Pomozte prosím! Aktualizace 21. ledna stále má problémy s nákupem... s tím, že by to opravili.
CarX Highway Racing Перегони yvtd
Strašně dobrá hra
Realistické a dobrodružné....mohlo by to být zábavnější a zajímavější, kdyby společnost mohla přidat více aut podle třídy a více vylepšení karoserie....a ještě více silnic a tratí.....Děkuji vývojářům hry. .. opravdu jsem si užil hraní této hry.... jedna z mých nejlepších her...... poslední požadavek po stažení hry je dokončen.. mohlo by být vděčnější, kdybychom mohli získat bonus..... děkuji. ...🤗🤗🤗👍👍👍❤❤❤
Hra je na hovno, grafika je na úrovni Playstation 1. Než budete moci dělat zábavnější online věci, musíte tam hrát kampaň. Není to tak sofistikované jako něco, co byste mohli očekávat.
Dobrá hra
Hra je bezpochyby úžasná a všem doporučuji, abyste si ji stáhli, nebudete litovat, ale protože jsem upgradoval svůj s9+ na Android 10, když jsem se pokusil otevřít aplikaci, zasekla se na úvodní obrazovce, čekám na spuštění asi 5 minut, ale stále při zaseknutí, přeinstaluji hru a stejný problém a teď nevím, co mám dělat, pokud teď někdo, jak tento problém vyřešit, dejte mi prosím vědět
👍🏿👍🏿
Velmi dobrá grafika, je to zábavné v příběhovém režimu, nemusíte utrácet za to, abyste si příběhový režim užili, stačí trocha grindování a trpělivosti, hlavním problémem je multiplayer, postaví vás proti autům, která jsou ve vyšší kategorii než vy, je to Je téměř nemožné dojet na 1. místě, pokud nemáte vůz nejvyšší řady, přál bych si, aby udrželi závody i podle třídy.
Neztrácejte čas s touto hrou, dostat se kamkoli bez placení za upgrady trvá příliš dlouho, hratelnost také trpí závadami, kvůli kterým často ničíte
Dobrá grafika a zábava, ale narušuje to uživatelské rozhraní mého telefonu, takže telefon havaruje a vy si nemůžete upravit vzhled auta, jste schopni pouze změnit auto. Opravte to prosím, protože je nepříjemné, že mi neustále padá telefon a prosím, vkládejte do hry rozmazání pohybu. Mám pocit, že to vždy vypadá, jako bych jel rychlostí 50 mil za hodinu, i když jedu rychlostí 160 mil za hodinu
Pěkná picovina nestahovat
Výborná hratelnost, nicméně "freeride" byl velkým zklamáním, myslel jsem si, že je to jako volný toulání online, pokud jsem něco nezmeškal, potřeboval jsem to změnit na sólovou jízdu velmi zavádějící doufám, že kromě toho, že stojí za to se do toho pustit, bude přidána opravdová freeride pro více hráčů
Nejde spustit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrý závod
Skvělá hra, jen si přeji, aby se při použití offline nenačítala tak dlouho. Také bych si přál, abyste mohli doplňovat plyn pomocí zlata, když jste offline.
World War 2: WW2 Grand Strategy Games Simulator 策略 nxmn
Fyzika by mohla být lepší. Odkdy se při jízdě na mantinelech v zatáčce točíš vzduchem? Lol. A co takhle nevyžadovat reinstalaci po KAŽDÉ JEDNOTLIVÉ AKTUALIZACI!
CarX Highway Racing பந்தயம் uxo
Po poslední aktualizaci se zobrazuje „selhal“ pro „úspěšnou“ skladbu, nyní odinstalátor, žádná legrace.
na koni jedu na koni ježíšmarjá ježíš maria
je to úžasné, má všechna moje oblíbená auta, ale je to ta obtížnost, která mě štve, nemůžete jen zvýšit obtížnost kvůli kapitole nebo hodnocení auta, je to nespravedlivé vůči ostatním, kteří nemohou zaplatit za ty věci, které máte tam prosím okamžitě opravit
Krásná hra, myslím, že je to nejlepší závodní hra v obchodě Play, ano, může být nepříjemně těžší, když se vaše úroveň zvyšuje, ale není to to, o čem hry jsou....
Je to nejlepsi hra
Zatím docela v pohodě. Kéž by nákupy v aplikaci byly více nabité množstvím hotovosti a mincí.
hra nemá dobrou optimalizaci. Hraji asfalt 9 a můj telefon se zahřál po 1:30 hodině. Ale díky této hře se můj telefon zahřeje za pouhých 30 minut. Můj telefon má adreno 512.
Pěkná hra další akce Road rebel please 😊
Nejlepší závodní hra, kterou jsem kdy hrál. Jen bych si přál, aby auta se speciálními výzvami, která byste mohli upravit, soutěžila a skutečně jedno vyhrála. Za svou hru neplatím ani korunu, na to jsou vaše komerční propagace hloupé!!! jinak pět hvězdiček...
CarX Highway Racing பந்தயம் lbbo
Top hra během dne jsem si ji oblíbila super grafika jenom by to chtělo více aut přidat snad až bude aktualizace tak vývojáři přidají
Tato hra je úžasná! Grafika je nádherná. Aut je na výběr slušné množství. I když jsou upgrady trochu drahé, lze je zvládnout. Existuje celá řada různých akcí k dokončení. Hra je také někdy náročná. Tuto hru bych doporučil každému hráči mobilních arkádových závodů.
Perfektní hra s úžasnou hratelností, úžasnou grafikou, skvělými zvuky a plynulým ovládáním, příjemnými misemi, existuje tolik kapitol, všechny tyto kapitoly mají příběhový režim s tolika typy závodů (souboj, závod, čas,...) se závěrečným závodem s bossovou kapitolou a také ve stejné kapitole jsou nepříběhové mise pro vydělávání peněz, nejsou to žádné zkušenosti, EZ, abyste vydělali peníze na upgradování auta a koupi dalších skvělých aut, můžete hrát volnou jízdu, multiplayer a události s velkými odměnami, dejte tomu šanci a zahrajte si to
docela fajn hra. zatím je spousta peněz na upgrady a spousta jiných způsobů než vyhrávání, jak získat peníze a zlato na vylepšení svých vozidel nebo na nákup nových vozidel.
Hra je dobrá, ale sledování reklam dvakrát za účelem zdvojnásobení odměny je otravné a zabere spoustu času. Raději to opravte. Reklamy by měly být přehrány jednou a poté je udělena odměna, nikoli to, že musíte opakovat sledování, abyste získali tuto dvojnásobnou odměnu
Zatim dobry hah
Nádherná, realistická grafika. Ovládací prvky jsou nastavitelné. Ceny upgradů nejsou nepřiměřené. Výběr z několika různých scénářů, včetně závodů, soubojů nebo jen křižování. (Ano, můžete jen projíždět všechny ty krásné scenérie.) Spousta vraků, hromadění věcí a obecný chaos, v závislosti na tom, jak dobře to zvládnete s ovládáním...nebo pokud chcete ten chaos schválně. Jel jsem část jednoho závodu s policejním autem na kapotě. LOL... VELKÁ ZÁBAVA!
Hra byla dobrá dříve, události nyní jsou šíleně těžké přijímat upgrady auta a postup compagain závisí na penězích z lootboxu, ne na celkové hře, takže upgradování auta je příliš pomalé. Na akcích, které předtím nenávidím, je čistý disk nyní knokaut příliš těžký, obvykle pokud špatně vidíš, což je v případě, že se dostaneš pod požadované hodnocení, musíš být lepším hráčem, abys prošel závodem. Dobrá grafika a pěkná auta.