Post by nodegerare on Mar 7, 2022 16:57:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Wars™ Pinball 7 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ رمز پول بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Star Wars™ Pinball 7 2022 version ▞▞▞
Star Wars™ Pinball 7 Arkadspel swn
بد نیست اما اجازه ورود به حساب کاربری چند نفره آنلاین را نمی دهیم... در غیر این صورت حداقل 4 ستاره خواهد بود...
HTC من یک منطقه مرده برای باله ها دارد. بسیار آزار دهنده. بازی عالی!
بازی خوبی است. پرداخت پول برای بازی در میزهای مختلف می تواند آزاردهنده باشد، اما همچنان برای آنچه که هست سرگرم کننده است.
این بازی فقط می گوید که بازی من مجوز ندارد. من قبلاً آن را خریداری کرده ام.
Bubble Shooter Опуштене glp
این بازی ارزش هر پنی را ندارد. شما آن را به قیمت 1 دلار خریداری می کنید و سپس مجبور می شوید میزها را نیز بخرید؟ وای. چه پول خوری
به روز رسانی کار کرد.. مثل بازی، سرگرم کننده!
و فقط 10 سنت برای فروش. ..
Star Wars™ Pinball 7 Arkade nqwy
بازی به خودی خود خوب است، اما به نظر می رسد "Pinball 3" کمی ساختگی است. چرا "جنگ ستارگان پین بال" نه؟
این یک بازی سرگرم کننده پین بال است، اما شما باید بازی را بخرید، سپس باید هر میزی را که دوست دارید بخرید. برای من خیلی زیاده
لعنتی این بازی چه خبره؟؟ هنگام نصب نمی توان چیزی پخش کرد. دیوار پرداخت فوری جداول ZERO بدون پرداخت قابل پخش هستند! این باید در بالای توضیحات برنامه ذکر شود. چگونه این برنامه امتیاز مثبت دارد؟ همینطور لعنتی کسی باید بدونه که اصلاً بازی رو امتحان کنه بدونه اصلا ارزش خرید یک میز رو داره یا نه؟؟؟ خیلی گیج.....
یک بازی سرگرم کننده پین بال. نیاز به مهارت و شانس زیادی دارد.
من عاشق این بازی و پین بال هستم
من اهل تركی هستم نه چندان S.W. اما شما نمی توانید با موفقیت یا یک پین بال بزرگ برای 10 سنت بحث کنید؟ ممنون آقای لوکاس
به روز رسانی: پیشرفت ثابت شده است. متشکرم! میز Rogue One بسیار سرگرم کننده است.
فقط امپراتوری ضربه می زند من می خواهم میزهای پین بال بیشتری باز شود
اکنون که به فروشگاه کامل Google Play دسترسی دارد، لطفاً برای سازگاری با Nook hd ( ) بهروزرسانی کنید. من همه آنها را خواهم خرید!
اگر دوست دارید پین بال پین بال ذن جایی برای رفتن است
اعتیادآور، حالت داستان خوب. سرگرم کننده
این یک بازی سرگرم کننده برای بازی با گرافیک عالی است
وحشتناک. دیوار پرداخت بزرگ، پاسخ آهسته با کنترلرها.
نمی توان هیچ جدولی را بازی کرد
از طرفداران پر و پا قرص فیلم هایی مانند بازی پین بال نیز هستم، اگر وقت داشته باشم، آن را حداقل یک بار در روز یا بیشتر بازی می کنم.
Star Wars™ Pinball 7 እንቅስቃሴ ያለባቸው gufb
باید میزهای بیشتری خرید! پس از پرداخت هزینه برای برنامه، انتظار داشتم بیش از 1 میز برای بازی در اختیار داشته باشم. خرید میزهای دیگر با قیمت 1.89 پوند برای هر کدام واقعا قابل قبول نیست
بازی خوب 4 killing time
Star Wars™ Pinball 7 Arkada axpd
بازی را حفظ می کنم اما روی صفحه نمایش گوشی من به درستی جا نمی شود
Star Wars™ Pinball 7 アーケード tzdj
همین الان این برنامه را خریدم مشکل این است که اجازه ورود به سیستم را نمی دهد. وقتی کلید ورود را فشار می دهم... صفحه چشمک می زند و بازی در سراسر Toshiba Thrive شروع می شود.
برای همگامسازی بین دستگاهها مشکل دارید اما در کل تجربه رضایتبخشی است. من تک تک میزها را خریده ام و فقط اگر بخواهم دوباره این کار را انجام دهم، میزهای شورشی را نمی خرم.
من به این 5.0 می دهم با این تفاوت که 2 مشکل وجود دارد. در nvidia shield من، یک تاخیر ورودی وجود دارد که بازی (و همه بازی های پین بال زن) را در حالت با کیفیت بالا بسیار دشوار می کند، و این تاخیر همچنان در حالت گرافیکی استاندارد قابل مشاهده است. هیچ راهی برای خرید همه میزهای موجود در یک شات وجود ندارد. برایم مهم نیست که بخواهند تمام خرده فروشی را پرداخت کنم. یک دلار برای یک جدول خوب منصفانه است. اما من را مجبور نکنید که برای هر جدول، روند خرید دردناک را طی کنم. این بیشتر از هزینه، من را از خرید میزهای بیشتر منع کرده است.
شما باید میزهای اضافی بخرید که خیلی لنگ هستند
اما وقتی شروع می کنید فقط یک تخته دارید
میدانم که میگوید این بازی در خرید برنامهها وجود دارد، اما نمیتوانم باور کنم که شما با خرید اولیه فقط یک میز دریافت میکنید. به همان اندازه که از بازی لذت می برم، هیچ میز یا بازی دیگری از این توسعه دهنده نخواهم خرید زیرا فکر می کنم آنها مشتریان را گمراه می کنند.
امتیاز بالا در اولین توپ و سپس سقوط کرد. به دلایلی اخیراً زیاد خراب شده است.
پین بال دزد جنگ ستارگان یک میز خوب با تمام ویژگی های ذن است، گزینه هایی برای خرید میزهای دیگر وجود دارد، بنابراین اگر پین بال دزد و جنگ ستارگان را دوست دارید، می تواند یکی از برنامه های گران قیمت شما باشد.
شما فقط یک میز پین بال را به صورت رایگان دریافت می کنید و بقیه را باید بپردازید که ارزش آن را ندارد
وحشتناک
خیلی خوبه همه بیشتر شبیه یک میز واقعی هستند اما متاسفانه نه
از زمان آپدیت اندروید 4.1.2 تو گوشیم، لگ وحشتناکی از بازی گرفتم.. و دیروز تاخیر به قدری بد بود که وقتی خواستم از بازی خارج بشم، خیلی طول کشید تا این کار رو انجام بدم.. و گوشی من را تحت تاثیر قرار داد.. تاخیر بین تغییرات صفحه نمایش در مرورگر وب.. به حدی که مجبور شدم گوشی را خاموش کنم تا درست شود.. چیزی به من می گوید که این بازی به خودی خود نیست، بلکه تعامل بین بازی و سیستم عامل.. بازی قبل از آپدیت سیستم عامل کاملاً کار می کرد..
برای هر میز باید 2 دلار بپردازم؟ نه ممنون.
چرا یک بازی پین بال به رسانه و مخاطبین من نیاز دارد؟ و چرا قبل از اینکه بتواند در خرید برنامه تأیید کند، به رسانه و مخاطبین نیاز دارد؟ خوشحالم که فقط 10 پنس را هدر دادم.