Post by nodegerare on Mar 7, 2022 17:20:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy sky shooting 2022 version ▞▞▞
Hra vás bombarduje reklamami...strávite viac času sledovaním reklám ako hraním skutočnej hry...ale myslíte si, že je to v poriadku, takže budete pokračovať v hraní, kým nedosiahnete určitý bod, kedy už nemôžete hrať, pretože úroveň sa stáva nemožným prejsť, bez ohľadu na to, koľko „ cien“ získate za zhliadnutie reklamy, neprejdete ňou, pokiaľ neminiete peniaze... odinštalované
Je to úžasná hra a milujem ju, veľmi zriedka hodnotím takéto hry, ale táto hra stojí za to, aby som dal spätnú väzbu. pekná práca a klobúk dole pred vývojárom tejto hry. Nadeem Tariq.
Je to úžasná hra. Túto hru odporúčam naozaj každému. Keď vám internet nefunguje a musíte prejsť časom, je to naozaj dobrá voľba. Osobne odporúčam túto hru chlapovi. Sotva budem od každého žiadať, aby jednu takúto hru mali všetci v telefóne.🤩🤩
dobrý je len zvuk a grafika, treba veľa zmien
황혼 2: 마법사의 거울 어드벤처 auxi
nadmerné používanie reklám na konci každej úrovne spôsobí, že môj telefón spadne, čím prídem o odmeny, odinštalujem aplikáciu.
Ak by bola sadzba mínus 1 000 000, vybral by som si to. Môj syn stále kričí, že prehráva, zatiaľ čo on práve začal hru. Dokonca som vymazal všetky ostatné dôležité aplikácie v telefóne, takže nemôžu byť žiadne problémy. Uistil som sa, že mám pre neho dostatok miesta na hranie hry, ale človek vždy, keď hrá Pvp, zamrzne a vypne sa. Každopádne je to len môj názor. Hovorí sa, že môj syn sa kvôli tejto hre hnevá.
Táto hra je strata času, doslova som strávil čas získavaním 10 000 mincí, aby som dostal loď, ďalšia vec, o ktorej viem, že po tom, čo som ju kúpil, sa objavila reklama, keď bola reklama preč, hovorilo sa, že potrebujem 10 000 mincí na kúpu tejto lode a vedel som, že ive premárnil som všetok svoj čas na túto úbohú hru
Moja loď je zničená bez zásahu, čo je s tým?
Najlepšia strieľačka. Klobúk dole pred dizajnérmi ui. Jediný problém, ktorému čelím, je, že už používam najnovšiu verziu, ale stále nemôžem hrať pvp, pretože aplikácia hovorí „aktualizovať na najnovšiu verziu“.
Ak potrebujete zaplatiť, aby ste mohli použiť lepšiu loď (a to robíte), je to na hovno.
Galaxy sky shooting არკადული tysq
Páni, také krásne, ukazujem, že deťom sa hra naozaj páčila, no niet čo viac dodať, vďaka tvorcovi tejto hry je to dobré pre deti, aby ich zabavili hrou,
Hra sa zasekla na lvl 45. Už nevychádzajú žiadni nepriatelia a 2x odmeny sú nenárokovateľné od lvl 20 a vyššie. Testované v dvoch tabletách
Druhú hviezdičku dávam len za to, že táto hra patrí medzi tie jednoduchšie na hranie. Dostanem sa však na úroveň 12 a porazím všetkých ostatných... a musím zaplatiť PENIAZE, aby som mohol hrať ďalšiu úroveň? Nedovolí mi hrať bez vykonania platby. Platím dosť dvojité dane. nie
Dosiahol som úroveň 240 a myslel som si, že budú prinesené nové úrovne, ale keďže sa čoskoro pridali, boli to takmer dva mesiace čakania na nové úrovne
Ako táto hra, ale príliš pomalá
Pekná hra, ale je jedno prečo
Táto hra je gule do steny!! Úžasná grafika, nikdy nekončiace výzvy, vzrušujúce! Jedna z NAJ hier ake som kedy hral. 👍😎😃
táto hra je naozaj epická, veľmi sa mi páčia hviezdne lode a všetky tieto veci, ale je naozaj epická!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od DJ Docs ach áno a táto hra sa mi naozaj veľmi páči, takže môžete sem umiestniť viac hier, ako je táto, v obchode s hrami, aby som si to mohol zahrať milujem ich, aj keď ich nedávajte príliš veľa, pretože ich mám len obmedzené pretože v telefóne mám len obmedzené množstvo dát, takže alebo ako sa to volá, milujem túto hru, je to naozaj zábava a nebudem si sťahovať žiadnu inú hru
Veľmi zaujímavá hra a veľmi ma baví. A túto hru hrám offline. Veľmi pekná hra, ktorá sa pri tejto hre baví.
hra na hranie je to naozaj skvelá hra na hranie nie je tam nič, ale nemá to chybu. splátka hry bola rýchla a rýchla, pohyb lode spolu s prstami ide veľmi dobre Naima Mora potrebuje viac rôznych lodí na hranie so všetkými tvormi, ktoré lietajú
Sekcia zlučovania v hre zlepšila môj názor na úspory, investície a lajky. Skvelá aplikácia. Baví ma hrať
Reklama na túto hru je príliš veľa, v každom ťahu je väčšina reklamy, čo je nezmysel, ja a 700 mojich priateľov sme túto hru ukončili, skúste urobiť reklamu voliteľnou...
Naozaj blízko k pôvodnej hre Galaga. Je to zábavné a zabíja to veľa nudného času.
Naozaj zábavné a v podstate ľahko ovládateľné. Aktualizácia je pomalý proces
Nemám rád hru, pretože je ťažšia a ťažšia
6. úroveň sa zdá byť veľmi obmedzujúca. Zdá sa, že nemôžem manévrovať cez asteroidy, nech sa deje čokoľvek
veru zábavná a návyková, nehrám veľa hier, najmä mobilné hry, ale táto hra ma vracia do detstva a funguje skvele, skvelý čas, keď sa nudím a rozhodnem sa hrať nejakú hru.
Galaxy sky shooting Arked ihwv
Páči sa vám táto hra... prosím, kedy príde ďalšia fáza?
Vynikajúce, ale spôsob, akým sa videoreklamy nezobrazujú, a nedovoľte nám, aby sme vám pomohli? Prečo? niekedy po kliknutí na bezplatné ikony sa to nestane, po niekoľkých sekundách spustíme prehrávanie, ale na pozadí to znamená, že nemôžeme získať bonus za videá, prečo prečo
Táto hra je zábavná a dokonca aj pekná
Hra nehrateľná. Citlivosť je príliš nízka a nie je možné ju zvýšiť. To robí hru nepraktickou a ťažko sa hrá. Ruka vám behá po celej obrazovke, aby sa trochu narovnala.
Toto je strieľačka z galaxie obloha, je to veľmi dobrá hra, veľmi sa mi páči
Galaxy sky shooting Arcade fzi
Toto je jedna hra, ktorú nikdy neodstránim z telefónu. Dosť bolo povedané. Mám však jeden problém. Telefóny jednoducho zamrznú, keď dosiahnem 44. vlnu (inf. vojna) a vyššie a vymaže tento pokrok. poradiť?
Začalo to dobre, ale skončilo to ako neustála nepríjemnosť, pretože som bol bombardovaný žiadosťami o nákup zakaždým, keď som sa pokúsil hrať. Hra vám nedovolí dostať sa na správnu úroveň výkonu bez toho, aby ste si kúpili zvýšenie výkonu za skutočné peniaze. Zmierte sa s tým na 30 plusových úrovní a potom to zahoďte. Bola by to dobrá hra, keby sa nesnažili vyčerpať vašu peňaženku.
Mám pár problémov, ale myslím, že je to na mojej strane, ale hra, ktorú milujem Tento druh hier som hral, keď boli na skutočných starých počítačoch a keď to bolo na Atari, a túto milujem a mám 44 rokov rokov a hrám ju namiesto akejkoľvek inej hry
Je to dobrá hra, ale ak zabijem všetky baktérie, dostali 4 hviezdičky namiesto 5
Hral som túto hru už nejaký čas a naozaj si vážim, že ju hrám, pretože mám rád obchodné zisky a straty.
Dokončil som úroveň 220 bez platenia. Je to možné, chlapci, takže sa prosím nesťažujte, že táto hra je taká ťažká. Všetko je to o vašej šikovnosti a trpezlivosti. To je všetko. 😊
Páči sa mi zážitok zo starej školy, ktorý ma tiež zaujal vylepšeniami, no na používanie iných vecí by ste nemali byť VIP.
táto hra by bola lepšia nebyť reklám, ktoré ju robia nehrateľnou
1- bitka o drahokam v režime pvp vždy hovorí o zlom internetovom pripojení. Na druhej strane v bitke kráľov v režime pvp sa takáto chyba nevyskytuje. 2- hra spadne pri použití "zeus" v nekonečnej bitke. Tento problém sa u iných lodí nevyskytuje. 3- diamanty získané v šéfovom režime sa nepripočítavajú do celkového počtu diamantov.
Páči sa mi táto hra, je taká aktívna
Milujem túto hru, ale boj so šéfom nemôže vybrať inú vesmírnu loď, šéf viac energie, ale moja loď je stále veľmi smutná
Zlé. Hra stále mrzne